Meidän mielestämme perhe-elämä on hauskaa: perhe on ilon lähde ja voimavara elämässä. Jokainen osaa olla hyvä vanhempi – kunhan hieman yrittää. 


Vanhemmuuteen, kasvatukseen ja rentoon perhe-elämään keskityttävä lehti antaa apua ja tietoa lastenkasvattajille, auttaa vanhempia jaksamaan ja tarjoaa vertaistukea. Meidän Perhe on ajassa mukana, tuntee suomalaiset lapsiperheet ja tietää, mitkä aiheet lapsiperheitä puhuttavat ja kiinnostavat. Meidän Perhe tuo hyötyä arkeen – kerromme miten perheet säästävät aikaa ja rahaa ja miten organisoida kiireistä elämää. Meidän Perhe tarjoaa aitoa vertaistukea, koskettaa ja viihdyttää.


Tilaa ystävällesi Meidän Perhe - ja valitse itsellesi arvokas lahja.

Valitsemaasi lahjaan oikeuttavan kestotilausjakson* pituuden näet lahjaesittelyn yhteydessä.

HUOM!
  • Lahjaan oikeuttavan tilauksen maksajalla tulee olla eri osoite kuin lehden saajalla.
  • Lahjoja ei toimiteta ulkomaille.
  • Tuotteita on rajoitettu määrä.
*Kestotilaus on tilaamistapa, jossa tilausmaksu laskutetaan sovituin laskutusvälein kulloinkin voimassa olevaan kestotilaushintaan, joka on aina edullisempi kuin vastaavan pituisen määräaikaisen tilauksen normaalihinta. Kestotilaus jatkuu ilman erillistä uudistamista, ellei tilaaja irtisano tilaustaan tai muuta sitä määräaikaiseksi. Annettuja tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Tilaukseen sisältyvää tilaajalahjaa ei voi vaihtaa toiseksi tilaajalahjaksi. Tilaukset, tiedustelut ja muutokset voi tehdä puhelimitse Asiakaspalveluun arkisin klo 8-17 puh. 030 363 300. Puhelun hinta Asiakaspalveluun lankapuhelinliittymästä soitettaessa 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min, matkapuhelinliittymästä soitettaessa 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min. Puhelut tallennetaan laadunvarmistamiseksi ja koulutustarkoituksiin.