Vauva tarjoaa uusimman tiedon odotuksesta, valmentaa synnytykseen ja opastaa vauvan hoidossa ja kasvatuksessa. Vauva-lehti tukee perhettä uudessa elämäntilanteessa sekä antaa ideoita ja ratkaisumalleja arkielämän pulmiin.

Vauva-lehti on tehty kaikille vauvaa odottaville tai hoitaville perheille. Se tarjoaa suuria elämyksiä ja tärkeää vertaistukea. Lehden kanssa voi nauraa, itkeä, viihtyä ja pysähtyä pohtimaan. Vauva -lehti iloitsee lukijoiden kanssa vauvavaiheen ihanuudesta, mutta ei karta vaikeitakaan aiheita. Lehti elää vahvasti tässä ajassa ja vauvaperheiden arjessa. Lehdestä löytyy alan parhaat asiantuntijat ja uusin tieto.

Tilaa Vauva-lehti ystävällesi - ja valitse itsellesi arvokas lahja.

Valitsemaasi lahjaan oikeuttavan kestotilausjakson* pituuden näet lahjaesittelyn yhteydessä.

HUOM!
  • Lahjaan oikeuttavan tilauksen maksajalla tulee olla eri osoite kuin lehden saajalla.
  • Lahjoja ei toimiteta ulkomaille.
  • Tuotteita on rajoitettu määrä.
*Kestotilaus on tilaamistapa, jossa tilausmaksu laskutetaan sovituin laskutusvälein kulloinkin voimassa olevaan kestotilaushintaan, joka on aina edullisempi kuin vastaavan pituisen määräaikaisen tilauksen normaalihinta. Kestotilaus jatkuu ilman erillistä uudistamista, ellei tilaaja irtisano tilaustaan tai muuta sitä määräaikaiseksi. Annettuja tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Tilaukseen sisältyvää tilaajalahjaa ei voi vaihtaa toiseksi tilaajalahjaksi. Tilaukset, tiedustelut ja muutokset voi tehdä puhelimitse Asiakaspalveluun arkisin klo 8-17 puh. 030 363 300. Puhelun hinta Asiakaspalveluun lankapuhelinliittymästä soitettaessa 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min, matkapuhelinliittymästä soitettaessa 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min. Puhelut tallennetaan laadunvarmistamiseksi ja koulutustarkoituksiin.

Tutustu muiden lehtien lahjatilausvaihtoehtoihin tästä.